Waarom kiezen voor Miele? Zes ijzersterke redenen

Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Daarmee bedoelen we: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen en onszelf continu te verbeteren. We willen het dagelijkse leven van onze klanten met steeds betere producten vereenvoudigen en hen een plezier doen. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Onze kwaliteit

Als enige fabrikant in de branche testen we onze toestellen, zoals wasmachines, droogkasten, vaatwassers en ovens op een lange levensduur van 20 jaar. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. We zijn uw betrouwbare partner.

Onze techniek

Onze innovaties zorgen voor perfecte resultaten en een minimaal energieverbruik. Dat geldt zowel voor uw wasgoed, uw vloeren, uw servies als uw kookbeleving.

Ons vakwerk

Elk van onze producten ontwikkelen we volgens de strengste normen. Ze ondergaan een heel grondige kwaliteitscontrole. Bij elk onderdeel streven we naar de absolute perfectie. Zodat u lang plezier beleeft aan Miele.

Onze service

U kunt rekenen op een uitmuntende service: onze klantendienst is meerdere malen verkozen tot beste in de branche. We demonstreren u graag alle gebruiksmogelijkheden van uw toestellen en komen bij u langs voor een deskundige reiniging.

Ons design

Miele staat voor tijdloze elegantie en een intuïtieve bediening. Onze uitgebreide waaier aan designs en kleurenpaletten voor uw keukentoestellen is uniek.

Ons Merk

In veel landen is Miele een van de meest geliefde merken in de branche. Onze klanten stellen hoge eisen aan de prestaties en de milieuvriendelijkheid van onze huishoudtoestellen. Wie Miele koopt, vindt kwaliteit en duurzaamheid heel belangrijk.