Kom zeker bij ons langs voor advies over Miele keukentoestellen of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken

Maak een afspraak voor advies

Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak voor uw Miele huishoudelijke apparaten. Onze professionele technici repareren en onderhouden uw apparaten snel en efficiënt met originele Miele-onderdelen. Vertrouw op onze ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat uw Miele-apparaten altijd optimaal werken. Elk huishouden anders is en daarom bieden we een persoonlijke service die past bij uw specifieke behoeften en wensen.

Afspraak

Door dit aan te vinken, geef je toestemming aan Miele Center Nijs om commerciële berichten te sturen naar jouw e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen, die te vinden zijn op onze website, onder Privacybeleid. Je kunt deze toestemming op elk moment annuleren. Hiervoor kun je mailen naar info@gebroedersnijs.be en in al onze nieuwsbrieven staat onderaan een uitschrijflink.