Bij Miele Center Nijs zetten we ons in om onze klanten de beste service te bieden, ook na de aankoop van hun Miele toestel.

 

Wij begrijpen dat defecten aan apparaten vervelend kunnen zijn en daarom kunt u op ons rekenen voor de nodige ondersteuning. Ons team van ervaren en professionele technici staat altijd voor u klaar om snel en efficiënt storingen op te sporen en te verhelpen.

Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbare herstellingsdienst en een uitstekende klantenservice. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Herstelling

Herstelling

Het modelnummer van uw toestel bevindt zich op het typeplaatje. Voor meer info: https://www.miele.be/nl/c/plate-finder.htm
Maximum upload size: 4.1MB
Meerkeuze

Door dit aan te vinken, geef je toestemming aan Miele Center Nijs om commerciële berichten te sturen naar jouw e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in lijn met de GDPR-richtlijnen, die te vinden zijn op onze website, onder Privacybeleid. Je kunt deze toestemming op elk moment annuleren. Hiervoor kun je mailen naar info@gebroedersnijs.be en in al onze nieuwsbrieven staat onderaan een uitschrijflink.